top of page

В Німеччині пройшов благодійний захід на підтримку Кременчуцького благодійного фонду

8.12.2022 року в Німеччині, а саме в місті Мюнхен, пройшов благодійний захід на підтримку Кременчуцького благодійного фонду, а саме Благодійного фонду Артем Марченко

На захід були запрошені німецькі друзі, представник Українського консульства у Мюнхені - пан Прокопенко Олександр Анатоліійович


Організатором виступив Юрій Случанський (німець з українським корінням), йому допомагала Кременчужанка (яка виїхала у Німеччину під час війни) Тетяна Школьна.


Багато українців відгукнулися і допомогли приготувити смачні смаколики щоб пригостити Німецьких друзів.

Благодійний Фонд Артема Марченка (за пітримки магазина Принцип) надали кружки, браслети, блокноти, календарі, брелки…з українською сімволікою. Все це було подаровано присутнім на згадку про незламний український народ, який саме зараз бореться за свою незалежність.

Дівчата та хлопці підготували українські пісні. Німці були вражені талантами нашого народу.


Пані Олександра Тросянік (талановита художниця з Київа) намалювала картини, якій всі продадуть, а всі виручені кошти передадуть Благодійному Фонду Артема Марченка на придбання необхідних речей для допомоги внутрішньопереміщенним особам і на підтримку ЗСУ.

Серед запрошених була одна жіночка з чотирма дітьми з Бучі. Вона розповідала ті жахи які вони пережили під час окупації . Вона не знала чи виїдуть вони звідти живими чи ні.


ДЯКУЄМО НІМЕЧЧИНІ! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!

48 просмотров0 комментариев
bottom of page