top of page

Волонтерка БФ Марченко, привітала українців з новорічними святами

Новий рік — свято, на яке чекають і дорослі, і діти. Хоча сьогодні через війну святкового настрою практично немає, надія на світле майбутнє та здійснення бажань все ж жевріє в душі кожного українця.


За східним календарем покровителем та твариною-символом Нового року 2023 стане Чорний Водяний Кролик. Як відомо це свійська тварина. Астрологи вважають, що він поважає добродушних та сімейних людей. А тому дуже важливо привітати з Новим роком всіх своїх друзів, рідних та колег, так сьогодні школярка - волонтерка Благодійного фонду Центр волонтерської допомоги Артема Марченко, Дар'я Кравченко, привітала українців та військових з новорічними святами - хороших друзів, днів веселих, успіхів на кожному кроці, це все, за словами помічниці фонду, обов'зяково має бути у Новому, переможному 2023 році!

В ці важкі для України часи кожне тепле слово дарує хоча б тінь усмішки та бажання жити далі і продовжувати боротьбу.

Тож вітаємо українців з прийдешніми святами та бажаємо, щоб наступний рік ознаменував те, чого найбільше бажають наші серця, – повернення українських територій. Не забуваймо тих, хто зустрічає Новий рік в окопах, задля того, щоб мільйони українців могли відпочивати і святкувати в теплих домівках, не зруйнованих війною. Артем Марченко

82 просмотра0 комментариев
bottom of page