top of page

Нова Пошта - «Гуманітарна пошта України» та БФ Артема Марченко

У серпні 2014 року Нова пошта започаткувала соціальний проєкт, що надав можливість благодійним фондам та волонтерським організаціям відправляти й отримувати гуманітарні вантажі за рахунок компанії в будь-якому відділенні по всій Україні, тоді ми ще не були знайомі.

Утім після 24 лютого "Гуманітарна пошта" трансформувалась в окремий гуманітарний напрям роботи Нової пошти. До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було доставлено майже 20 тис.т гуманітарних вантажів., а з 24 лютого 2022 року Нова пошта щомісяця перевозить близько 1500 т вантажів для захисників та цивільного населення України.

Співпраця з благодійним фондом ЦВД Артема Марченко відбувається в межах постійного партнерства, а також разової допомоги.


Ті, хто бажають отримати разову допомогу, користуються промокодом. Для отримання промокоду/кодів необхідно заповнити анкету, у відповідь отримати промокод та при оплаті відправлення повідомити працівнику серію і номер промокоду. Промокод покриває вартість доставки та додаткові послуги пакування та зберігання вантажу. Експрес-накладна повинна відповідати умовам промокоду. Якщо ЕН не відповідає умовам коду, він не спрацює. Промокод має термін дії, скористатись кодом або отримати заміну коду після закінчення його строку дії неможливо. Промокод можна отримати не частіше одного разу на місяць. Кількість промокодів обмежена.

Кількість благодійних фондів та волонтерських організацій, які відправляють допомогу за рахунок Нової пошти, збільшується з кожним днем - за що ми й дякуємо компаніі НОВА ПОШТА!

bottom of page