top of page

ТМ "ПАН СІК" надали безкоштовно сік для дітей Кременчука з числа ВПО

Сік від ТМ "Пан Сік" вже не в перше надходить від даного виробника для внутрішньо-переміщених осіб, а саме діток - найменших, котрі вже з самого малечку можуть вживати даний продукт, на цей раз Благодійний фонд "ЦВД Артема Марченко" отримав більше ніж 60 літрів даної продукції!

Для виробництва натурального яблучного соку використовують різні сорти яблук, які ростуть в приватних садках компанії. Плоди достигають до солодких, тому до соку не додають цукру (він має індивідуальний виражений смак).

Зібрані вручну яблучка ретельно миють декілька раз та пресують, це забезпечує гарантію відсутності появи грибка на фруктах. Після пресування соки фільтруються. Готовий сік пропускається через пастеризатор.

Пан Сік виготовляє фермерське господарство «Пріма». Воно розташоване у мальовничому селі Недобоївці. Перша письмова згадка про село належить 1572 року. Як розповідає легенда, назва Недобоївці походить від прізвища Недоба - власника земельних володінь, на яких поселилися перші жителі. Протягом майже 300 років Недобоївці переходили від одного поміщика до іншого. Історія села була не легка. Чимало лиха завдали йому війни. 30 березня 1944 року частини 1318-го стрілецького полку визволили село. Настав довгожданий день про який мріяли односельчани всі чорні роки окупації.

Сік від ТМ "Пан Сік" вже з середи буде розлито в пляшки, та роздано діткам ВПО в місті Кременчук. Артем Марченко, Голова БФ "ЦВД Артема Марченко"

Безмежна вдячність нашим волонтеркам Катерині Ліпко та Олені Солдатовій за організацію та доставку даного вантажу!

Якщо ви бажаєте дізнатись більше про продукцію ТМ "Пан Сік", залишаємо контакти: Сайт: https://www.pannedoba.ua/ Інтаграм: https://www.instagram.com/pan_nedoba/

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page