top of page

Благодійний фонд Артема Марченко підтримав Сергія Волинського ("Волину") - слава ГЕРОЮ

Благодійний фонд "Центр волонтерської допомоги Артема Марченко" підтримав героя, відданого патріота своєї україни, випускника кременчуцького вишу, Сергія Волинського ("Волину") - Сергій родом із Полтави. 30 років, майор, виконуючий обов'язки командира 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ, яка тримала блокаду росіян міста Маріуполь і героїчно захищала українське місто.

Приєднався Сергій до захисників "Азовсталі", після того, як більша частина морських піхотинців 36-ї бригади не зуміла прорвати оточення з Маріуполя і потрапила в полон. Інша частина бригади (у складі близько 200 морпіхів) під керівництвом "Волини" зуміла прорватися з території заводу ім. Ілліча на "Азовсталь", для цього вони замаскували техніку – нанесли на неї знаки Z.

Разом із Волинським, операцію координував Денис Прокопенко (Редис) – підполковник Нацгвардії, командир полку "Азов", Герой України й командувач Маріупольським гарнізоном.

Волинський присвятив воєнній справі половину життя. Закінчив Національну академію сухопутних військ ім. Сагайдачного, служив у Криму, з 2015 року у складі 36-ї ОБрМП виконував завдання на маріупольському напрямку.


"В часи війни, це найменше, що ми можемо зробити для Сергія, підтримати його! Дякуємо Сергію, за тихі ночі, та світлі дня! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ та АЗОВу!" Артем Марченко, Голова БФ "ЦВД Артема Марченко"
464 просмотра0 комментариев
bottom of page