top of page

ДІТИ ВПО в Кременчуці отримали ПОДАРУНКИ до НОВОГО РОКУ - більше ніж 450 щасливих облич

День як день, а новий рік продовжується, продовжується для наших карапузів, для дітей ВПО та тих, хто опинився у скрутному становищі під час війни….підступної війни зі сторони ворога!

Дякуючи котикам з Гуманітарна допомога та невтомним людям з Благодійний фонд «Крила надії» ми отримали солодощі, снеки та цукерки, котрі так полюбляють наші діти - видали все, що мали - дякували, а ми дякуємо вам Nestlé окрема вдячність, за те, що це сталось!

Lighty Light котику отримали від тебе неймовірні подарунки для малечі, всьо передали, всі задоволені, а це значить що ми на вірному шляху - шляху допомоги та підтримки - ДЯКУЮ!

Аліша Кубіря невтомна частину солодощів від Німецьких друзів отримали карапузи з багатодітних сімей, та тих, хто втратив все - ДЯКУЄМО ТОБІ

Маркетопт Підтримка Покупців Марина Марченко ВИ НЕЙМОВІРНІ, один дзвінок до вас, це ще один привід впевнитись у відкритості та щирості людей, тих хто підтримає та зрозуміє! Дякую за нереально смачні круасани та батончики - карапузи дякували, ми ДЯКУЄМО Вам

Нова пошта та Nova Poshta Humanitarian ну що тут казати, ви невтомні, ви ті, хто кожного дня на варті доставок найважливішого, вдячність не стає меншою з кожним днем, а все більше зростає! Дякуємо за безкоштовні доставки для нашого фонду Благодійний фонд Артема Марченко - такого і світ не бачив), а ви охопили більш ніж 2000 благодійних фондів та організацій, сплачуючи та покриваючи доставки вантажів!

Георгій Гарькуша, Инна Поперешнюк та Володимир Поперешнюк окрема вдячність

121 просмотр0 комментариев
bottom of page