top of page

Благодійний фонд Артема Марченка отримав гумдопомогу від Української освітньої платформи

Їх отримають переселенці, які зареєструвалися у останні місяці цього року. Зареєструватися на видачу цієї допомоги можна буде в спецформі, посилання на яку будуть опубліковані в соціальних мережах, на сайті благодійного фонду і в соціальних мережах керівника фонду Артема Марченка.

Кременчуцький благодійний фонд Артема Марченка сьогодні отримав гуманітарну допомогу від Української освітньої платформи для переселенців, які оселилися у нашому місті.

Як розповіла волонтер фонду Вікторія Фоміна, до Кременчука прибула фура з 600 продуктовими наборами та 136 гігієнічними наборами.


Ці набори зможуть отримати переселенці, які зареєструвалися у Кременчуці в листопаді та грудні. Набори будуть видаватися ближче до Нового року.

Зареєструватися на видачу цієї допомоги можна буде в спецформі, посилання на яку будуть опубліковані в соціальних мережах, на сайті благодійного фонду і в соціальних мережах керівника фонду Артема Марченка.


До речі, пані Фоміна розпакувала коробки аби показати журналістам, що у наборах для гігієни є все від прокладок до мила та мтючих засобів, а в проднаборах чи не вперше з’явилася гречка, а також є рис, олія та багато чого ще.

Як робилася розпаковка – дивиться у відеоматеріалі.

А поки волонтери фонду Артема Марченко і він особисто дякує патрульним поліцейським за постійну допомогу за підтримку.


«Фурам в місто іхати заборонено, то патрульні завжди допомагають – супроводжують вантажівки по місту»,- пояснив А. Марченко.

8 просмотров0 комментариев
bottom of page