top of page

ДРУКУВАТИ = ПІДТРИМУВАТИ. Те, що ви не знали про FLAEROK в Кременчуці

Бізнес поступово відновлює свою роботу — економічний фронт має працювати. Про пріоритети, наклади та клієнтів кременчуцької приватної типографії Flaerok розповімо нижче.

Зараз ми всі живемо у часи невизначеності. Багато компаній прийняли рішення закритися та перечекати, втім основна частина бізнесу працює далі – і вони потребують наліпок, листівок, етикеток, постерів тощо. А хто ж не бачив знаменитих банерів про руській корабель на білбордах країни? - це все ми, поліграфісти, розповів директор друкарні Flaerok.ua Дмитро Зайцев.

На фото: Екскурсії в типографію для дітей ВПО, котрі наразі знаходяться в Кременчуці.

«Для багатьох з нас життя розділилося на «до» та «після», а хтось все ще емоційно застряг у ранку 24 лютого. Але треба рухатися далі, як би важко це не давалося — допомогти країні перемогти можна, і потрібно, не лише зі зброєю в руках. Українцям треба платити податки, боротися за відновлення економіки та відновлення нормального життя, — коментує директор та засновник Благодійного фонду "ЦВД Артема Марченок" - сам Артем Марченко. Поліграфісти – це малий бізнес – тіло та кров економіки. Вони ризикують своїми грошима, а в деяких випадках і безпекою, намагаючись розпочати роботу наново. Спираючись на наші дані щодо відвантажень тонера та лічильників на машинах, я бачу, що клієнти дуже повільно, насилу, але починають відновлювати роботу. Ми в Flaerok.ua працюємо та намагаємося допомогти нашим клієнтам усім, чим тільки можемо. Ми спрощуємо свої операції, прискорюємо логістику, віддалено підтримуємо клієнтів у регіонах, куди не можемо потрапити.

Телефон мовчав. Перший тиждень частина співробітників виходила на виробництво, щоби дороблювати старі замовлення, а з 1 до 9 березня ми не працювали зовсім. Потім почали працювати частково, до обіду. Наразі роботу повністю відновлено — намагаємося працювати вже цілий день.


Виробництво працює, бо активних бойових дій у місті не було. Вікна не заклеїли, сенсу немає — їх надто багато. Частина співробітників вимушено поїхала, більшість працює віддалено з дому, але колектив, що залишився, справляється — кількість замовлень зростає, економіка працює.


Обсяг друку зараз становить 70 % від обсягу на початку війни. Замовлення по троху відновлюються, але більшість клієнтів припинили діяльність. Друкуємо різну продукцію, але дуже малими накладами: поліграфічну продукцію, етикетки та наліпки, книги та журнали. Виготовляємо пакування.

Український бізнес пережив кілька фінансових криз, епідемію COVID-19 та війну з росією теж переживе. Ми все відновимо! Для більш детального знайомства з типографією флаєрок в Кременчуці, ви можете ознайомитись тут: https://www.facebook.com/flaerok.ua https://www.instagram.com/flaerok.ua телефон: +380665059756 https://t.me/flaerokua

88 просмотров0 комментариев
bottom of page