top of page

"Новий рік" у БФ Артема Марченко - святковий настрій для 450 дітей ВПО

Карапузи понад усе!


У Кременчуці Благодійний фонд Центр волонтерської допомоги Артема Марченко та інші благодійні фонди, влаштували цикл свят для дітей-переселенців і маленьких кременчужан із багатодітних, малозабезпечених родин.

Новорічну казку малечі дарують команда волонтерів-аніматорів в БК «КрАЗ» за підтримки Громадської організації "Молодіжний театр "Живи, як я" під головування Михайла Куропятника.

Як розповіла волонтерка Благодійного фонду «Артема Марченка», Вікторія Фоміна, хотілось для діток перед святом Нового року зробити щось тепле, неповторне.

І треба відзначити, що це вдалось. Вдалось на бодай якусь годину занурити дітей війни у безтурботну атмосферу із яскравими надувними кулями, легкими мильними бульбашками…

Як говорять матері дівчаток і хлопчиків, яких доля через російську агресію закинула в наше місто, в Кременчук, бажання у всіх одне – якнайшвидше повернутися додому. Ці діти не проситимуть солодощів і іграшок під ялинку, вони проситимуть можливість відчути запах рідної оселі.

Війна триває і Кременчук гостинно розкрив обійми для вимушених переселенців. А добрі чарівники із Благодійного фонду «Артема Марченка», Благодійного фонду «Всі свої» і Благодійного фонду «Смілива Україна» зробили новорічне диво.


Артем Марченко

фото автора


62 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page