top of page

Німецькі парнери нададуть підтримку людям похилого віку - видача підгузок

23.11.2023 Благодійний фонд Центр волонтерської допомоги Артема Марченко, разом з Німецькими парнерами за підтримки Франца Брайнтенбаха та Аліни Кубірі і її друзів, на передодні привезли до України підгузки та пелюшки для дорослих, вже цього четверга відбудеться видача даної допомоги! 23.11.2023 за адресою проспект Свободи, 124 з 14 до 16 години, відбудеться видача для людей ВПО 2022-2023 року та місцевого населення вразливих категорій (інваліди та потребуючі з відповідними довідками) Для довідки: До "Благодійного фонду Артема Марченко" дуже часто звертаються люди, які потребують підгузників. Окрім цього, маємо ще і під опікою таких людей, яким підгузники дуже потрібні, і, на превеликий жаль, ми не маємо можливості придбати це у потрібній кількості. Тому просимо допомоги та підтримки всіх небайдужих людей!

Летять роки… Проминає безтурботне дитинство, молодість зі своїми проблемами і щасливими подіями, вірними друзями і палким коханням. І зовсім непомітно за вікном з’являється глибока осінь твого життя… Безпорадна старість, тяжкі невиліковні хвороби і гнітюча самотність. Пройшовши через все життя, ми не знаємо, як будемо жити в старості, чи буде в нас шматочок хліба, ліки чи людина, яка подасть руку допомоги і підтримки.

Благодійний Фонд "Артема Марченко" вже понад 1,5 року не залишає людей похилого віку наодинці зі своїм горем і проблемами. Соціальні працівники доброзичливо спілкуються з кожною літньою людиною, дослуховуються до їх прохань, облаштовують побут із урахуванням потреб. Також ми допомагаємо продуктами харчування, постільною білизною, за необхідністю – милицями та інвалідними візками. А НАШІ КОНТАКТИ ТА СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ❤️

📩telegram (https://t.me/bfmarchenko) @bfmarchenko

😎facebook (https://www.facebook.com/bfmarchenko) @bfmarchenko

🌐сайт фонду: bftohelp.com

🏦MonoБанк: (https://send.monobank.ua/jar/2HBcNUBcit) 5375411208482641

🏦ПриватБанк: 4731185620958832

📦NovaPoshta для відправки посилок та вантажів:

Кременчук

Свободи, 124

0682506308

Марченко Артем Юрійович

❤️СЛАВА УКРАЇНІ🤝


132 просмотра0 комментариев
bottom of page